moarunttellus.blogg.se

Välkommna att följa vår jordenrunt resa Matilda & Anna heter vi, glada Göteborgare. Resan går Los Angeles - Fiji - Nya Zeeland - Australien - Hong Kong.

Chokladlycka

Kategori: JordenRunt

Vår fina vän Melissa gav oss en box med chokladpraliner från hennes jobb. Sån lyxig efterrätt och mellanmål är inte vanligt. Varje gång har vi tagit en sort och skickat runt den mellan oss, så alla får smaka på alla olika. De flesta har fått högsta betyg. Men det är nog tur att ingen sett oss när vi suttit på rad och skickat runt små chokladbitar. 
Nu är romansen tyvärr slut, men det har varit fantastiskt!KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2015-03-02 | 21:26:28

    Hej! Jag ville bara fråga om när ni jobbade som volontärer på Fiji, bokade ni denna resa via organisationen indigo? Funderar nämligen att åka med dom men hittar inte så mycket information utanför hemsidan! Vill bara veta om det är en seriös organisation 😊 tack på förhand! Mvh Lovisa Sand

    Svar: Heej! Jaa vi tänkte precis som dig innan vi åkte och var lite oroliga att dom bara skulle blåsa oss. Men dom höll vad dom lovade! Vi var dock deras första volontärer på Fiji så det var mycket som inte var helt i ordning där men det hade ingenting med indigo och göra. Så Jaa vi är nöjda faktiskt!
    moarunttellus.blogg.se

Kommentera inlägget här: