moarunttellus.blogg.se

Välkommna att följa vår jordenrunt resa Matilda & Anna heter vi, glada Göteborgare. Resan går Los Angeles - Fiji - Nya Zeeland - Australien - Hong Kong.

hello New Zeeland

Kategori: JordenRunt

Nu har vi satt fötterna på Nya Zeeland och minsann i kyligare tempratur. Endast 20 grader... Egnetligen rena sommaren, men vi är ju nästan fijianer nu så vi ska bara vänja oss. Men vädret här ser ut att vara väldigt upp och ner. Dock är det skönt att kunna andas lite frisk luft och slippa den extrema fuktigheten vi levt med i 3 veckor. Kanske kan min förkylning/hosta också ge med sig då, efter 3 veckor tycker jag synd om Annas sömn. 
Vi har landat lite lätt på ett aningen sunkigare hostel, då det hostelet vi tog en dyr bil till var fullt.. Men vi ska lämna tidigt imorgonbitti för att påbörja bussturen runt sydön. Vad första stoppet innebär har vi inte riktigt fått koll på. Det blir spännande!
 


lyckliga spenderade vi våra sista fijipengar på lite choklad och stöd-bukfylla, ett rejält lager med minismartis! Vi saknar svenskt godis och framförallt choklad!