moarunttellus.blogg.se

Välkommna att följa vår jordenrunt resa Matilda & Anna heter vi, glada Göteborgare. Resan går Los Angeles - Fiji - Nya Zeeland - Australien - Hong Kong.

FIJI

Kategori: JordenRunt

God morgon Sverige, välkomna till 12 januari, som vi har haft ett bra tag eftersom vår söndag försvann.
Efter en 11 timmars flight, som var ovanligt och rätt obehagligt turbulent under en tid så har vi nu laddat batterierna lite på hostelet. Fick tom upphämtning på flygplatsen, lyx!! Tyvärr så möttes vi, som egentligen rätt väntat, av extremt åskoväder och skyfall. Nu på eftermiddagen har det dock lättat lite med det är inte direkt något solskensväder. Blåser och regnar.
Hostelet är rätt bra men det ligger tillsammans med några andra mitt i ingenstans känns det som. Inte mycket till omgivning. Hittade en kiosk som var inbyggd i stängsel för att köpa lite bröd, det var det största utbudet som fanns här. Men personalen och människorna är fantastiska, så Fiji i sig är det absolut inget fel på.
Så helt enkelt vill vi inte jättegärna stanna på detta, tur att vi bara bokat en natt. Dessvärre kommer vi nog inte ut till  paradisöarna som vi hoppats på, då det väntas något oväder. 
Så veckan är rätt oklar, försöker omdirigera barnhemmet, men går än så länge inte särskilt bra. Håll tummarna för oss och att vi inte regnar bort!
/moa
Det är nog rätt fint när det är sol
Kommentera inlägget här: