moarunttellus.blogg.se

Välkommna att följa vår jordenrunt resa Matilda & Anna heter vi, glada Göteborgare. Resan går Los Angeles - Fiji - Nya Zeeland - Australien - Hong Kong.

Matilda vet bäst

Kategori: JordenRunt

Vi har glömt att berätta om när vi skulle flyga från LA till Fiji och Matilda förklarade hur läget låg till. Vi skulle flyga med Air Pacific och på vägen in förklarar Matilda för mig att de flygbolaget precis har bytt namn och nu hette det Cathay pacific. Så när vi kommer till flygplatsen så ställer vi oss i kön till Cathay och ger våra pass och ber om att få ha extra benutrymme. Flygtanten säger att det tyvärr inte går att byta våra platser. Hon tittar länge in i skärmen och ber sedan om våra biljetter för att ta en extra titt. På biljetten står det Air Pacific och flygtanten blir förvirrad men Matilda förklarar att deras flygbolag precis bytt namn och heter numera Cathay pacific. Hon blir ännu mer förvirrad men säger inte emot och kallar dit chefen och Matilda förklarar än en gång att dom har bytt namn. Han säger bestämt att det har dom inte alls gjort. Men Matilda svarar med att hon läste det på internet senast igår. Han skrattar och frågar om tror att allt som står på internet är sant och förklarar sedan att det är Fiji airlines som har bytt namn från Air Pacific. Så vi gick till Fiji Airlines och där fick vi checka in.
...Cathay är flygbolaget vi flyger med till Hongkong. 

Igår frågade/påstod Matilda till busschauffören att Nelson är den högsta punkten i NZ men när han säger att det inte stämmer så står Matilda på sig. Hon har ju faktiskt hört det någonstans ifrån. Måste vara busschauffören som bott och jobbat där i alla år som har fel. Han svarar att det kanske är sjön (Nelson lake) som är den högsta sjön. Men nopp det är högsta punkten.  
...Det visade sig vara mittersta punkten på NZ.

Nelson lake 

KOMMENTARER:

  • Malin säger:
    2015-02-04 | 14:19:36

    HAHAHAHAH MATILDA ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget här: