moarunttellus.blogg.se

Välkommna att följa vår jordenrunt resa Matilda & Anna heter vi, glada Göteborgare. Resan går Los Angeles - Fiji - Nya Zeeland - Australien - Hong Kong.

Himmelfall

Kategori: JordenRunt

Vad har vi gjort? Jo vi började morgonen med att hoppa ut ur ett litet flygplan från 15 000 feets höjd. Sjuk känsla? JA. Alla spänningar och förväntningar är släppta och nu vet vi hur det känns. Fritt fall i 60 sekunder, hur är det ens möjligt? En kameraman som flyger runt lite överallt och i 200km/h ska du försöka kolla in i kameran och inte på marken. Lätt som en plätt.
Anna flög ut först ur planet, och så fort hon hängdes över kanten så tjöt hon som aldrig förr, det lät som någon kittlade henne riktigt riktigt ordentligt utan något försvar. Sen bara försvann hon som en liten prick ut i luften. 
Det var riktigt häftigt att slängas ut, volta eller vad det var som hände under de första sekunderna. Sen bara sväva i luften. När fallskärmen fälldes ut började man segla runt, så vackert. Klarblå himmel och fantastisk utsikt, bara hänga där och dingla med benen. Så coolt, vi är i extas. 
/moa
 
 

KOMMENTARER:

  • Mammaulrika säger:
    2015-02-10 | 19:09:25

    Så galna-så modiga!!

Kommentera inlägget här: