moarunttellus.blogg.se

Välkommna att följa vår jordenrunt resa Matilda & Anna heter vi, glada Göteborgare. Resan går Los Angeles - Fiji - Nya Zeeland - Australien - Hong Kong.

Chokladlycka

Kategori: JordenRunt

Vår fina vän Melissa gav oss en box med chokladpraliner från hennes jobb. Sån lyxig efterrätt och mellanmål är inte vanligt. Varje gång har vi tagit en sort och skickat runt den mellan oss, så alla får smaka på alla olika. De flesta har fått högsta betyg. Men det är nog tur att ingen sett oss när vi suttit på rad och skickat runt små chokladbitar. 
Nu är romansen tyvärr slut, men det har varit fantastiskt!All inclusive

Kategori: JordenRunt

Vi befinner oss någonstans mellan Sydney och Byron Bay. Själva stället heter Spot X. Det består mest av surfbrädor, strand, små stugor och hängmattor. Här lever vi i 5 dagar med all inclusive. Det njuter vi av kan vi garantera, behöver inte laga mat och får något annat än våra vanliga pastarätter. Äter oss mätta & slipper till och med diska!

Kängurur

Kategori: JordenRunt

Idag var jag och Sara ute och sprang  på olika håll till och börja med. Hon såg en överkörd giftorm och jag såg vilda kängurur. Som tur var fick jag syn på henne så vi kunde  smyga oss fram tillsammans mot kängurufamiljen som låg och hade det skönt, himla häftiga djur!
/Anna